Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 1. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Розробка рецептури сиркового десерту "слоненя" з використанням харчової добавки "магнетофуд" [Текст] / О. В. Александров, І. Цихановська, В, Н. С. Кайда // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 1. – С. 169-179.
Литвяк, В. В.
Теория и практика модификации крахмалосодержащего сырья для создания новых продуктов питания [Текст] / В. В. Литвяк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 1. – С. 254-267.
Радзієвська, І. Г.
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості [Текст] / І. Г. Радзієвська, В. М. Пасічний, Н.М. та ін. Ющенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 1. – С. 199-207.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'