Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 1. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Овсяникова, Л. К.
Новітні аспекти використання зерна проса при виробництві хліба [Текст] / Л. К. Овсяникова, Л. О. ВАлевська, В.В. та ін. Юрковская // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – № 1. – С. 66-73.
Пешук, Л. В.
Ефективность використання комплексу тваринних білків в технології варених ковбасних виробів [Текст] / Л. В. Пешук, О. Я. Горбач, О.О. та ін. Галенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – № 1. – С. 122-129.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'