Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Головко, М. П.
Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А.О. та ін. Геліх // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 4. – С. 86-93.
Пасічний, В. М.
Розробка рецептури варено-копченої ковбаси на основі м'яса мускусної качки [Текст] / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В.І. та ін. Тищенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 4. – С. 102-109.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'