Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Обгрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного дитячого харчування "Біолакт" [Текст] // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 99-110.
Калугіна, І. М.
Заморожені кулінарні напівфабрикати з йодовмісними фаршами [Текст] / І. М. Калугіна, С. І. Вікуль, Ю. П. Новік // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 80-86.
Кривопляс-Володіна, Л. О.
Дослідження електропривода з лінійним двигуном для пакетоформувальних машин [Текст] / Л. О. Кривопляс-Володіна, О. М. Гавва, С. В. Токачук // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 111-118.
Ткаченко, Н. А.
Інноваційні решення у біотехнології комбінованих йогуртових напоїв зі збалансованим хімічним складом [Текст] / Н. А. Ткаченко, О. А. Кручек, А.В. та ін. Копійко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 42-52.
Федорова, Д. В.
Дослідження жирнокислотного складу ліпідів сухих рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, П. О. Карпенко, О. О. Васильева // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 61-70.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'