Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 2. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Андрєєва, С. С.
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 2. – С. 26-31.
Безусов, А. Т.
Аналіз сучасних методів переробки томатів [Текст] / А. Т. Безусов, О. В. Тоценко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 2. – С. 45-55.
Погожих, М. І.
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напіфабрикату, як основної складової частини напою смузі [Текст] / М. І. Погожих, д. М. Одарченко, Є.Б. та ін. Соколова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 2. – С. 68-72.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'