Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. №1. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбач, О.
Собівартісті хліба простої рецептури та особливості її планування в хлібопекарській промисловості [Текст] / О. Горбач // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 7-9.
Казанская, Л.
Подкисляющая добавка для хлеба из ржаной или смеси ржаной и пшеничной муки [Текст] / Л. Казанская, Н. Синявская, Т. Шувакина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 28-32.
Петров, Е.
Сдобные изделия, обогащенные белковой арахисовой массой [Текст] / Е. Петров // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 34-35.
Семченко, В.
Кукурузная мука: польза и вред [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 22-23.
Урфин, С.
Основные критерии к технологии прозводства слоенного теста [Текст] / С. Урфин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 13-18.
Федорова, Р.
Много есть функциональных добавок с нетрадиционных видов сырья [Текст] / Р. Федорова, В. Пономаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 36-38.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 22
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'