Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 7-8 (116-117). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Выпекаем крекеры, сахарное и затяжное печенье [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 36-37.
Каліновська, т.
Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості [Текст] / т. Каліновська, В. Оболкіна, І. та ін. Крапівницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 6-11.
Красина, И. Филопова Е.
Порошок топинамбура в кондитерских изделиях - это повышение содержание минеральных веществ [Текст] / И. Филопова Е. Красина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 53.
Лужная, И.
Отечественные жиры для кондитерских изделий [Текст] / И. Лужная // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 49-50.
Наливайко, Н.
Наполнение начинкой мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 51-52.
Осипова, Г. Жугина А.
Использование липолических ферментов с целью повышения качества хлебопекарной муки для макаронного производства [Текст] / Г. Жугина А. Осипова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 22-25.
Осипова, г.
Бобовые культуры в зерновых макаронных изделиях повышенной биологической ценности [Текст] / г. Осипова, О. Пригарина, Е. Пожаркина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 45-48.
Симакова, И. Макарова А.
Биологический анализ жирового компонента снеков длительного хранения и жиров, используемых для их производства [Текст] / И. Макарова А. Симакова, А. Носова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 38-39.
Тарасенко, Н.
Проанализуем безопасность и качество кондитерских изделий [Текст] / Н. Тарасенко, И. Красина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 26-28.
Шматченко, И.
Рекомендации по применению муки соевой полуобезжиренной дезодорированной в хлебопекарной промышленности [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 32-33.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'