Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 1 (10). – Одеса : ОНАХТ, 2010. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бельтюкова, С. В.
Дюминесцентное определение хлорогеновой кислоты в зернах кофе [Текст] / С. В. Бельтюкова, А. А. Бычкова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 1 (10). – С. 100-104.
Дорохович, В. В.
Розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Текст] / В. В. Дорохович // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 1 (10). – С. 82-85.
Иоргачева, Е. Г.
Технология двухслойного диетического мармелада [Текст] / Е. Г. Иоргачева, Л. В. Гордиенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 1 (10). – С. 24-26.
Пшенишнюк, Г. Ф.
Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба [Текст] / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 1 (10). – С. 73-77.
Сирохман, І. В.
Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом [Текст] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 1 (10). – С. 88-91.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'