Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 11-12 (84-85). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 372,90.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбань, Н.
Самое известное свойство корицы - способность снижать уровень сахара в крови [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 38-41.
Милованова, Е.
Хлеб с применением белково-липидной добавки [Текст] / Е. Милованова, О. Вершинина, В. и др. Щербакова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 42.
Наливайко, Н.
Суфле - невесомое наслаждение [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 26.
Семак, Т.
Физико-химические показатели доброкачественности хлеба [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 33-34.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 27
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'