Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 4 (77). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Рассмотрим основные способы обмена покупателя при продаже хлеба и хлебобулочных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 38-42.
Будникова, А.
Способы производства вафельного листа [Текст] / А. Будникова, Г. Гуркева, Л. Николаева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 34-35.
Горбань, Н.
Диетические кондитерские изделия [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 45-46.
Деликатная, И.
Современные тенденции применения добавк в пищевой промышленности [Текст] / И. Деликатная, С. Бобрышева, И. Ухарцева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 32-33.
Дорохович, В.
Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті [Текст] / В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 28-29.
Чайка, И.
Ферменты позволяют пекарям экономить сырье и энергоносители [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 17-19.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'