Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
[Текст]. № 1(41). – Донецьк, 2009. – (Технічні науки). – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Белінська, С. О.
Процесний підхід в управлінні якостю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] / С. О. Белінська // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 159-165. – (Технічні науки).
Бутова, А. П.
Визначення рівня якості оздоблення приміщень ресторанного господарства за комплексним показником [Текст] / А. П. Бутова, В. М. Гавриленко, І. В. Кощавка // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 49-55. – (Технічні науки).
Глушкова, Т. Г.
Вплив процесу флотації на показники якості паперу санітарно-гігієнічного призначення [Текст] / Т. Г. Глушкова, Л. В. Андрієвська // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 194-200. – (Технічні науки).
Голуб, Б. О.
Способи стабілізації пробіотичних культур поліпшення поживних властивостей синбіотичних продуктів [Текст] / Б. О. Голуб // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 130-134. – (Технічні науки).
Дейниченко, Г. В.
Використання білкових гідролізатів у технологіях функціональних хлебобулочних виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, М.О. та ін. Голуб // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 217-223. – (Технічні науки).
Марцин, Т. О.
Пісочні вироби функціонального призначення з екстрактом стевії та цистозірою [Текст] / Т. О. Марцин // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 250-155. – (Технічні науки).
Пересічна, С. М.
Технологія борошняних виробів функціонального призначення з харчовою добавкою з топінамбура інуліну [Текст] / С. М. Пересічна, О. В. Кандалей // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 261-266. – (Технічні науки).
Пересічний, М. І.
Технологія виробництва овочевих страв із використанням молекулярної гастрономії [Текст] / М. І. Пересічний, І. Г. Дмитрик // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 61-65. – (Технічні науки).
Сидоренко, О. В.
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. В. Сидоренко, Р. С. Москалюк, О. В. Романенко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 166-170. – (Технічні науки).
Федотов, О. В.
Можливість одержання біологічно активних добавок до продуктів харчування на основі їстівних лікарських грибів [Текст] / О. В. Федотов // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 267-271. – (Технічні науки).
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'