Електронний каталог

          Сидоренко, О. В.
    Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. В. Сидоренко, Р. С. Москалюк, О. В. Романенко
    // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 166-170. – (Технічні науки).


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського [Текст]. № 1(41). – Донецьк, 2009. – (Технічні науки). – журнал.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'