Електронний каталог

640.4
А72          Антонюк, І. Ю.
    Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/Course Outline / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 8-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 37 с.

   ос Бакалавр/Bachelor гз 18 Вир-во та технології/Production and Technology спец. 181 Харч. технології/Food Technologies освіт. програма Технологія та орг. ресторан. бізнесу/Technology and Organization of Restaurant Business Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technology and Food Design


УДК 640.432

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'