Електронний каталог
Класифікатори
Л
льодяники
Документи:
Мазур, Л. С.
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Мазур Л. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 19 с.
Шкляєв, О. М.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Шкляєв О. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Харків : ХДУХТ, 2020. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'