Електронний каталог
харчова промисловість
Документи:
- Автоматизация на всех этапах. Пищевая промышленность: решения в области внутренней логистики [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 9. – С. 30-31.
- Актуальные тренды в пищевой промышленности [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 40-41.
- Антибиотики в пищевой промышленности [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 8. – С. 26-27.
- Вакуумная упаковка - просто, надежно, качественно! [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2013. – № 8 (125). – С. 62-64.
- Желатиновый рынок . Ингредиенты для пищевой промышленности [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2013. – № 3 (92). – С. 10-12.
- Красивый и совершенный мир от SEALED AIR [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 7. – С. 52-53.
- Обзор методов обработки экспериментальных данных, потенциально применимых в пищевой промышленности [Текст] // Масложировой комплекс. – Київ, 2012. – № 2 (37). – С. 46-47.
- Одесская область [Текст] // Обзор украинского рынка. – К., 2007. – № 3-4. – С. 44-47.
- Пищевая и перерабатывающая промышленность в новом тысячелетии [Текст] // Пищевая промышленность. – 2001. – №1. – С.9-14.
- Плюси i мiнуси харчовоi iндустрii: (Монополiзм i ринок - речi несумiснi) [Текст] // Iнвестицiйна Газета. – 1996. – 30травня. – С.2.
- Превосходный результат [Текст] // Брутто. – Київ, 2014. – № 2 (62). – С. 10-11.
- Производство продукции предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности в январе 2001 г [Текст] // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №2. – C.20-24.
- Угорщина - надійний партнер [Текст] // Угорщина 2003 - Виставка високоякісної продукції та послуг. – 2003. – С.2-25.
- Все о пищевой промышленности на выставках World Food [Текст] // Пищевая промышленность. – 1998. – с13-14.
- Форум кондитеров. II международная конференция "Кондитерские изделия-99" [Текст] // Пищевая промышленность. – 1999. – С.4-6.
- Kyrychenko, L. The analysis of chewing gum market in Ukraine [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. Kyrychenko, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 832-834.
- Алексейчева, Е. Ю. Повышение эффективности развития предприятий пищевой промышленности [Текст] / Е. Ю. Алексейчева, М. Д. Магомедов, В. В. Строев // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 11. – С. 40-43.
- Ашалян, Л. Н. Кондитерские предприятия Адлеровского района г.Сочи [Текст] / Л. Н. Ашалян // Пищевая промышленность. – 1999, 1999. – N5. – С.56-57.
- Бiтюк, О. В. Масло-жировая промисловiсть України [Текст] / О. В. Бiтюк // Фондовый рынок Украины. – 1999. – С.26-29.
- Баєва, В. В. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості: поняття та зміст [Текст] / В. В. Баєва // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2016. – № 1. – С. 103-106.
- Бакулина, О. Загустители и структурообразователи [Текст] / О. Бакулина // Пищевая промышленность. – 1999. – С.30-31.
- Бендасюк, С. П. Науково-методичне обгрунтування інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості [Текст] / С. П. Бендасюк // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2015. – № 3. – С. 76-79.
- Бердар, М. М. Оцінка інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст] / М. М. Бердар // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 12. – С. 20-26.
- Беренда, Н. І. Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Н. І. Беренда, О. В. Хабенко // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2015. – № 1 (164). – С. 125-127.
- Бєлік, В. Д. Формування теоретико-методологічних засад управління персоналом підприємств харчової промисловості [Текст] / В. Д. Бєлік // Економіка та держава. – Київ, 2014. – № 9. – С. 74-76.
- Біленький, О. Ю. Особливості моделювання процесів експерементального управління в харчовій промисловості [Текст] / О. Ю. Біленький // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – № 3 (59). – С. 23-29. – (Економічні науки).
- Бондарь, С. Н. Инновационные методы очистки сточныж вод предприятий пищевой промышленности [Текст] / С. Н. Бондарь, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 94-98.
- Бутко, М. П. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – Київ, 2018. – № 6. – С. 28-32.
- Васильчак, С. В. Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості [Текст] / С. В. Васильчак, М. П. Дубина, О.М. та ін. Вівчарук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2018. – № 5 (204). – С. 63-69.
- Гайдукова, О. О. Застосування електронної торгівлі в реалізації продукції харчової промисловості [Текст] / О. О. Гайдукова // Економіка та держава. – Київ, 2019. – № 8. – С. 67-70.
- Гончаров, И. Д. Рынок мяса и мясных продуктов в России [Текст] / И. Д. Гончаров, В. Г. Ларионов // Мясная индустрия. – 1998. – С.21-24.
- Григорців, М. В. Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. В. Григорців, О. М. герасименко // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2016. – № 12. – С. 53-56.
- Гудзь, ю. В. Вплив позикових кошнів на фінансовий стан підприємств харчової промисловості [Текст] / ю. В. Гудзь, Л. М. Духновська // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2015. – № 6. – С. 134-138.
- Давлетбаева, Н. Б. Автоматизация производственных процессов на предприятиях пищевой промышленности как фактор инновационного развития отрасли [Текст] / Н. Б. Давлетбаева // Економіка та держава. – Київ, 2015. – № 11. – С. 40-43.
- Дашко, І. М. Аналіз ефективності використання мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості та його обгрунтування [Текст] / І. М. Дашко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2013. – № 19. – С. 92-95.
- Дейнеко, Л. Актуальные исследование проблем развития пищевой промышленности Закарпатья [Текст] / Л. Дейнеко, Э. Суханова // Экономика Украины. – 2000. – №10. – C.92-93.
- Дейнеко, Л. В. Екологiчна ефективнiсть розвитку харчової промисловостi [Текст] / Л. В. Дейнеко // Вiсник аграрної науки. – 1999. – С.66-68.
- Дейнеко, Л. В. Екологiчна ефективнiсть розвитку харчової промисловостi [Текст] / Л. В. Дейнеко // Вiсник аграрної науки. – 1999, 1999. – №9. – С.66-68.
- Деликатная, И. Современные тенденции применения добавк в пищевой промышленности [Текст] / И. Деликатная, С. Бобрышева, И. Ухарцева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 32-33.
- Джумалиев, К. Проблемы развития пищевой и перерабатывающей промышленности Кыргызской республики [Текст] / К. Джумалиев // Общество и экономика. – 1999, 1999. – N7-8. – С.41-51.
- Джумалиев, К. Проблемы развития пищевой и перерабатывающей промышленности Кыргызской республики [Текст] / К. Джумалиев // Общество и экономика. – 1999. – С.41-51.
- Дмитриева, Н. В. Малые предприятия пищевой промышленности:проблемы выбора наименования [Текст] / Н. В. Дмитриева, О. С. Габинская, Н. И. Котова // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 5. – С. 56-58.
- Дубініна, А. та ін. Цінні витяжки [Текст] / А. та ін. Дубініна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №6. – С.18-19.
- Еделев, Д. А. Системное обеспечение качества образовательного процесса при подготовке кадров для пищевой промышленности [Текст] / Д. А. Еделев, В. М. Кантере, В.А. и др. Матисон // Пищевая промышленность. – Москва, 2013. – № 2. – С. 42-46.
- Завьялова, Л. И. Структура управления предприятиями пищевой промышленности на основе контроллинга [Текст] / Л. И. Завьялова, Д. Г. Кавецкий // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 1. – С. 42-45.
- Заїнчковський, А. О. Оцінка ефективності системи фінансово-економічної безпеки підприємств харчової промисловості та обгрунтування управління можливими наслідками загроз і використання можливостей [Текст] / А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2016. – № 2. – С. 47-51.
- Зеленский, В. Е. Процессный инжиниринг - основополагающий инструмент функционирования и модернизации пищевой и смежных технологий [Текст] / В. Е. Зеленский // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 10. – С. 8-12.
- Зінченко, Л. Проект Нацiональноi програми виробництва технологiчних комплексiв, машин i устаткування для сiльського господарства, харчовоi i переробноi промисловостi на 1997-2005 роки (по харчовiй промисловостi) [Текст] / Л. Зінченко // Харчова i переробна промисловостi. – 1997, 1997. – N12. – С.6-7.
- Иванова, Т. Консолидация ресурсов, стать сильнее [Текст] / Т. Иванова // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 9. – С. 56-57.
- Іванченкова, Л. В. Системний підхід до побудови інформаційно-аналітичної (моніторингової) підстими управління харчовим підприємством [Текст] / Л. В. Іванченкова // Економіка та держава. – Київ, 2019. – № 3. – С. 62-66.
1
2
3
|