Електронний каталог
якість зерна
Документи:
- Зверев, С. В. Стекловидность как показатель качества зерна пшеницы [Текст] / С. В. Зверев, И. А. Панкратьева, О.В. и др. Политуха // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 11. – С. 33-34.
- Ленс, М. Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста [Текст] / М. Ленс // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2015. – № 4. – С. 70-74.
- Галузеві особливості управління якістю продукції як макроекономічний фактор конкурентоспроможності [Текст] / О. В. Мороз, Н. П. Карачина, І. Ф. Острий, І. В. Сташко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2015. – № 7. – С. 29-33.
- Олійник, С. І. Особливості приготування галузевих стандартних зразків для контролювання якості зерна [Текст] / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 4. – С. 62-66.
- Рибалка, О. І. Нові напрями в селекції зернових культур на якість зерна [Текст] / О. І. Рибалка, С. С. Поліщук, Б. В. Моргун // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 11. – С. 120-134.
- Сарычова, И. Причерноморское зерно -2017: качественные характеристики и тенденции [Текст] / И. Сарычова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 1. – С. 26-29.
- Станкевич, Г. М. Зберігання вологого зерна в анаеробних умовах [Текст] / Г. М. Станкевич, А. В. Бурта, А. Є. Успенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 9. – С. 32-35.
|