Електронний каталог
сушіння
Документи:
- Правильный выбор - качественный продукт. Производство и упаковывание сушеной плодоовощной продукции [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 2. – C. 46-4.
- Преимущества использования сухого белкового концентрата в сыроделии. Ультрафильтрационная обработка молока с последующей сушкой [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 34-36.
- Арапов, В.М. и др. Подготовка казеина к сушке [Текст] / В.М. и др. Арапов // Молочная промышленность. – М., 2003. – №7. – С.25-26.
- Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. – Київ : ТОВ " Основа ", 2020. – № 9. – С. 27-28.
- Вересоцький, Ю. І. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом [Текст] / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 97-100.
- Дейниченко, Г. Карнаушенко Ю. Сушка - новый способ переработки мяса мидий [Текст] / Г. Карнаушенко Ю. Дейниченко, А. Звегинцев // Питание и общество. – Москва, 2012. – № 1. – С. 10-11.
- Дрынча, В. М. Сушка зерна и выбор сушилок в хозяйствах Скандинавии [Текст] / В. М. Дрынча, Б. Д. Цыдендоржиев, Х. Лаури // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2010. – № 3 (129). – С. 32-38.
- Дьякова, Ю. Безпечність баклажановіх снеків [Текст] / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 175-182.
- Кирпа, М. Я. Способи зниження тепловитрат у технологіях сушіння насіння кукурудзи [Текст] / М. Я. Кирпа, В. О. Кулик // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 5. – С. 49-53.
- Корнієнко, Б. Я. Мінеральні добрива. Оптимізація процесу зневоднення та гранулювання у псевдозрідженому шарі [Текст] / Б. Я. Корнієнко // Хімічна промисловість України. – Київ, 2013. – № 4 (117). – С. 69-73.
- Кошулько, В. С. Тенденции развития технологий и технических средств для сепарация зерновых материалов [Текст] / В. С. Кошулько // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 2 (179). – С. 22-24.
- Мусифуплина, Э. В. Влияние технологии сушки на химический состав и антиоксидантную активность яблочных чипсов [Текст] / Э. В. Мусифуплина, Н. В. Макарова // Пищевая промышленность. – Москва, 2013. – № 3. – С. 36-38.
- Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С.158-176.
- Конвективне сушіння пребіотичних функціональних матеріалів. Експериментальне дослідження кінетики [Текст] / М. Р. Фільова, Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін, О. Г. Зубрій // Хімічна промисловість України. – Київ, 2013. – № 3 (116). – С. 67-70.
|