Електронний каталог
Класифікатори
Л91 Переработка плодов и овощей.Переробка плодів та овочів
Л910 Отдельные процессы переработки плодов и овощей.Окремі процеси переробки плодів та овочів
Документи:
Сохранить и приумножить. Профессиональное оборудование для овощного сектора [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 3. – С. 12-13.
Кузнецова, К. Д.
Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кузнецова К. Д. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
Ліганенко, М. Г.
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Ліганенко М. Г. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'