Електронний каталог
навчальні видання з обладнання харчових виробництв для вищої школи
Документи:
- Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / В.І.Дробот, В.Г.Юрчак, Л.Ю.Арсеньєва [та ін.]; за ред. В.І.Дробот. – Київ : Кондор, 2010. – 439с. – Бібліогр.: с. 377-379. – ISBN 9789663513195 : 72.00.
- Обладнання для виробництва морозива [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Бартковський, О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, ін. та. – Київ : НУХТ;ОНАХТ, 2014. – 315 с. – ISBN 978-966-651-822-7 : 80.00.
- Кавецкий, Г. Д. Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : Учебник для вузов специальности "Технология продуктов питания" / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 2000. – 551с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – 60.48.
- Ладанюк, А. П. Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів [Текст] [Текст] : (мережеві структури, адаптація, діагностика та прогнозування): монографія / А. П. Ладанюк, Н. А. Заєць, Л. О. Власенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 310 с. – Бібліогр.: с.303-310. – ISBN 978-617-7320-34-9 : 228.00.
- Лебедева, Л. Н. Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности [Текст] [Текст] : учеб. пособие для студентов высших учеб. заведений / Л. Н. Лебедева, С. Д. Дудко, В. И. Оболкина. – Киев : Инкос, 2010. – 312с. – Библиогр.:с.311-312. – ISBN 9789668347788 : 155.00.
- Левандовський, Л. В. Природоохоронні технології та обладнання [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Л. В. Левандовський, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова. – Київ : НУХТ, 2013. – 243 с. – Бібліогр.: с. 237-240. – ISBN 978-966-612-137-3 : 52.00.
- Автоматизація виробничих процесів [Текст] [Текст] : підручник / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 185 с. – Бібліогр.: с.182. – ISBN 978-966-405-353-3 : 19.75.
|