Електронний каталог
навчальні видання з процесів та апаратів харчових виробництв для вищої школи
Документи:
- Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : Лабораторний практикум. Навч. посіб. / за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2006. – 224с. – Бібліогр.: с.211-212. – ISBN 966-612-055-0 : 27.00.
- Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. нав. закл. / І.Ф. Малежик, О.С. Марценюк, Л.М. Мельник та ін.; за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2012. – 543 с. – Бібліогр.: с. 533-536. – ISBN 978-966-612-115-1 : 205.00.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 92 с. – Бібліогр.: с. 92. – 34.00.
- Батутіна, А. П. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. / А. П. Батутіна. – Кам`янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. – 352 с. – Бібліогр.: с. 349 - 351. – ISBN 978-617-681-048-3 : 57,00.
- Вербій, В. П. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 134 с. – ISBN 966-629-105-03 : 13.27.
- Ладанюк, А. П. Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів [Текст] [Текст] : (мережеві структури, адаптація, діагностика та прогнозування): монографія / А. П. Ладанюк, Н. А. Заєць, Л. О. Власенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 310 с. – Бібліогр.: с.303-310. – ISBN 978-617-7320-34-9 : 228.00.
- Марценюк, О. С. Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / О. С. Марценюк, Л. М. Мельник. – Київ : НУХТ, 2011. – 406 с. – ISBN 978-966-612-114-4 : 60.00.
- Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136с. – ISBN 978-966-351-234-1 : 36.00.
- Тарасенко, І. І. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч.закл.] / І. І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 203 с. – ISBN 966-629-030-8 : 40.00.
- Трегуб, В. Г. Проектування систем автоматизації[Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Трегуб. – Київ : Ліра-К, 2019. – 344 с. – Бібліогр.: с.341. – ISBN 978-966-2609-58-5 : 300.00.
- Хлебников, В. И. Технология товаров (продовольственных ) [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности 06 1600 "Товароведение и экспертиза товаров" / В. И. Хлебников. – М. : Дашков и К, 2000. – 427с. – Библиогр.:С.424-426. – ISBN 5-8316-0012-2 : 30.00;20.04.
- Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] [Текст] : учеб. пособие в 2-х ч. ч.1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, В. И. Маяк, О. А. Маяк. – Харьков : Харьк.гос. ун-т питания и торговли, 2012. – 179 с. – Библиогр.: с. 178-180. – ISBN 978-966-405-275-4 : 35.00.
- Автоматизація виробничих процесів [Текст] [Текст] : підручник / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 185 с. – Бібліогр.: с.182. – ISBN 978-966-405-353-3 : 19.75.
|