Електронний каталог
хлібопечення
Документи:
- Бездріжджовий хліб - сучасні виклики у хлібопеченні [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – C. 30-31.
- Влияние условий выпечки на качество ржаного хлеба [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 45.
- Застосування технологій заморожування у хлібопеченні [Текст] // Натали. – Київ, 2018. – № 5. – С. 26-28.
- Інноваційний центр. "Різноманіття великодньої випечки" [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 30-31.
- Морозильно-холодильные технологии в хлебопечении: Что нового? [Текст] // Холодильный бизнес. – Москва, 2009. – № 8. – С. 28-31.
- Особливості технології високорецептурних здобних виробів [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 2. – С. 14-15.
- Применение пряностей в хлебопечении [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 7. – С. 14-15.
- Універсальні хлібопекарська лінія GOSTOL OPTIMUM [Текст] // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Київ, 2019. – № 2. – С. 24-25.
- Гула, П. Пищевые добавки в хлебопечении [Текст] / П. Гула // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2010. – № 10 (71). – С. 40-44.
- Михонік, Л. А. Використання шроту з насіння розторопші в технологіі хліба з пшеничного цільнозернового борошна [Текст] / Л. А. Михонік, А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 3. – С. 40-43.
- Наливайко, Н. Бездрожжевой хлеб: полезнее ли он обічного? [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 43-44.
- Невская, Е. В. Исследование антимикробных свойств молочнокислых бактерий, применяемых в хлебнопечении для приготовления заквасок [Текст] / Е. В. Невская // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 2. – С. 44-46.
- Семченко, В. Кукурузная мука: польза и вред [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №1. – С. 22-23.
- Скибчук, А. Обзор рынка куличей в Украине [Текст] / А. Скибчук // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 24-26.
- Чайка, И. Как получить белый мякиш хлеба? [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 42-43.
|