Електронний каталог
Класифікатори
Е
емульгатори
Документи:
Пищевые эмульгаторы и их применение [Текст] [Текст] / под ред. Дж. Хазенхюттля, Р. Гартела ; пер. с англ. В.Д. Широкова ; под науч. ред. Т.П. Дорожкиной. – Санкт-Петербург : Профессия, 2008. – 288с. : ил. – ISBN 9785939131261 : 351.72.
Янчева, М. О.
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра. техн.наук / Янчева М. О. ; 05.18.04- технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 40 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'