Електронний каталог
інновації в готельно-ресторанному бізнесі
Документи:
- Інноваційний розвиток підприємств сфери послуг (заключний) [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / кер. А.А.Мазаракі. – Київ, 2009. – 495с. – (КНТЕУ). – дод.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інноваціїї та тренди [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., м. Київ. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 362 с. – ISBN 978-966-629-767-2 : 120.00.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 21-41 /РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Скопень, М. М. Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / М. М. Скопень, М. К. Сукач, О.П. та ін. Будя. – Київ : Ліра-К, 2019. – 766 с. – ISBN 978-617-7320-35-6 : 468.00.
- Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 265 с. – Бібліогр.: с. 250-265. – ISBN 978-966-405-312-6 : 12.23.
|