Електронний каталог
Класифікатори
М
матеріально-технічне постачання громадського харчування
Документи:
Логістика у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / каф.технології і орг.ресторан. госп-ва.Уклад.:Н.М.Зубар,М.Ю.Григорак. – К. : КНТЕУ, 2008. – 102с. – Бібліогр.:С.100-102. – 14.61.
Зубар, Н. М.
Логістика у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : навч. посіб [для студ. вищ. навч. закл.] / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 203 c. : іл. – Бібліогр.: с.201-203. – ISBN 978-966-629-372-8 : 24.52.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'