Електронний каталог
стандартизація і контроль якості продукції
Документи:
- Sarbu, R. Expertiza merceologica [Text] [Текст] / R. Sarbu ; Academia de Studii Economice, Facultatea de comert, Catedra de merceologie si managementul calitatii. – Bucuresti : Oscar Print, [2001?]. – 232 p. – tab. – ISBN 973-8224-14-4.- ISBN 973-9264-73-6 : 55,00.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація лікарських засобів [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization Pharmaceutical Products : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 06-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 15 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : робоча програма/Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 10-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 13-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. тов-ва, управління безпечністю та якістю. – 11-31 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 03-31 / 20ПМБ. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Основы стандартизации и контроль качества продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов по специальности 1014"Технология и организация общественного питания" / Л. А. Бутенко, Л. В. Бабиченко, А. И. Здобнов, Е. Н. Сорочинская. – К. : Вища школа, 1986. – 253с. – 0.65.
- Костенко, В. І. Технологія виробництва молока і яловичини [Текст] [Текст] : підручник / В. І. Костенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 671с. – Бібліогр.: с. 622-630. – ISBN 978-617-7507-87-0 : 370.00.
- Осієвська, В. В. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / В. В. Осієвська, Д. П. Антюшко ; кафедра товарозн. та митн. справи; кафедра тов-ва, упр. безпечн. та якістю. – 288_18 PRP. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – Бібліогр.: с. 468-469. – ISBN 978-969-38-6-0 : 72.00.
|