Електронний каталог
Класифікатори
Н
навчальні видання з гігєни торгівлі харчовими продуктами та громадського харчування для вищої школи
Документи:
Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Л.Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 98 с. – Бібліогр.: с. 96-98. – 34.00.
Заверуха, Н. М.
Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н. М. Заверуха. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 243 с. – Бібліогр.: с. 236-239. – ISBN 978-966-629-747-4 : 68.00.
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – Бібліогр.: с. 468-469. – ISBN 978-969-38-6-0 : 72.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'