Електронний каталог
Класифікатори
Т
теплова обробка харчових продуктів
Документи:
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко та ін.; під ред. А.І. Соколенка. – Київ : Фенікс, 2011. – 536 с. – Бібліогр.: с. 526-529. – ISBN 978-966-651-999-0 : 60.00.
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс] [Текст] : додаток до книги на CD / В. С. Ростовський. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 70,00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'