Електронний каталог
управління рестораном
Документи:
- Менеджмент [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 1 / авт.: С.С. Кравцов; каф. туризму та рекреації. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 116 с. – Бібліогр.: с. 114-116. – 48.00.
- Менеджмент ресторанных услуг [Электронный ресурс] [Текст] : учебное пособие для ВУЗОВ; электронное издание / Щетинина Е.Б.- автор; Экслибрис. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium - II; 256 Мб ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. гот. - ресторан. бізнесу. – 06-44_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Управління бізнес-процесами [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В. Мельниченко, К.А. Шеєнкова; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с. – Бібліогр.: с. 43-44. – 33.00.
- Управління бізнес-процесами [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.С.В. Мельниченко, К.А. Шеєнкова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 175/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 13 с. – 25,00.
- Управління корпораціями у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Н.І. Ведмідь, А.Г. Охріменко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-228. – 46.00.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. курс. робіт / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Н. І. Ведмідь, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Робоча програма підготовки до атестації [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Ведмідь, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 08-44/ РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Бойко, М. Г. Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, М. Ф. Кравченко ; kаф. готельно-ресторанного бізнесу. – 04-44/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Робоча програма підготовки до атестації [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, А. Охріменко, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 02-44/ РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 11 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 11-44/ РП20. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену на 2021-2022 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 03-44/ РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 27 с.
- Робоча програма підготовки до атестації на 2022-2023 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / М. Г. Бойко, А. М. Расулова, М. В. Кулик, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 03-44/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Бойко, М. Г. Ціннісно орієнтоване управління Електронний ресурс] [Текст] = Value-oriented management : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 06-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Василенко, О. В. Рекламні стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Василенко О. В. ; 13.00.02 - теорія та практика навчання (техн. дисципліни). – Київ : НПУ ім. М.П.Драгоманова, 2016. – 19 с.
- Джеймс, Дж. Управление рестораном [Текст] = Restaurant management : Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин ; Пер.с англ. – М. : Проспект;ТК Велби, 2007. – 437с. – ISBN 5-482-01248-4;978-5-482-01248-2;9785482012222 : 56,70.
- Селютін, С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Селютін С. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
|