Електронний каталог
хліб
Документи:
- Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочные изделия [Текст] / Сост.П.С.Ершов. – 8-е изд. – СПб. : Профи-Информ, 2005. – 191с. – ISBN 5-98471-038-2 : 63.00.
- Галясний, І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
- Хліб,що пахне порохом [Текст] / В. Голованов, Н. Ангеліна, М. Щедрий, Л. Ковальчук ; Упоряд.В.М.Кравченко. – Київ : Політвидав України, 1984. – 166с. – 0.35.
- Махинько, В. М. Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра тех.наук / Махинько В. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 36с.
- Оникиенко, И. Хлеб в питании ребенка [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 11 (120). – С. 36-37.
- Сорочинська, Ю. С. Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сорочинська Ю. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с.
- Шульга, О. С. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Шульга О. С. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 41 с.
|