Електронний каталог
солод
Документи:
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Ковальова, О. С. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ковальова О. С. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Мукоїд, Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Мукоїд Р. М. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Олексійчук, О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Олексійчук О. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 19с.
|