Електронний каталог
экономика и организация отдельных предприятий общественного питания Украины. економіка та організація окремих підприємств громадського харчування України
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : Збірник наукових праць.У 2-х т. Т.1. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 560с. – 40,00.
- Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 568с. – 25,00.
- Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1 / [редкол.: О.І. Черевко (відповід. ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 677с. – 30,00.
- Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип.2 / [редкол.: О.І. Черевко (відповід. ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 363с. – 30.00.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Опор. конспект лекцій / Уклад.Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2007. – 76с. : табл. – Бібліогр.:с.74-76. – 8,84.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.2 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 278с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції,присвяченої 35-річчю академії / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДАХТ, 2002. – 502с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-31-3 : 19.50.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:С.76-77. – 10.81.
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов. – К. : Центр учбової літератури;Інкос, 2007. – 279с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-548-3 : 67,00.
- Туризм і ресторанний бізнес:сучасні тенденції та перспективи розвитку [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф.,Київ, 7-9 лют. 2007 року :тези доп. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, Т. І. Ткаченко ; відп.ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 349 с. – ISBN 966-629-259-9 : 33.00.
- Ткаченко, О. П. Економічне обгрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Автореферат дис... канд.екон.наук / Ткаченко О. П. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Х. : ХДУХТ, 2008. – 18с.
|