Електронний каталог
экономика и организация отдельных предприятий общественного питания. економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Підтеми:
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15,29.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2006. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 14.35.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Опор. конспект лекцій / Уклад.Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2007. – 76с. : табл. – Бібліогр.:с.74-76. – 8,84.
- Санітарія і гігієна ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.Т.Ратушенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 108с. – Бібліогр.:С.106-108. – 13.80.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:С.76-77. – 10.81.
- Экспресс-курс бармена [Текст] / Авт.-сост.В Прохоров. – Ростов на/Д : Феникс, 2005. – 316с. – (Супер!). – ISBN 5-222-05916-2 : 24.65;24.55.
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов. – К. : Центр учбової літератури;Інкос, 2007. – 279с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-548-3 : 67,00.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Волкова, И. В. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. – 4-е изд. – М. : Флинта,Наука, 2005. – 184с. – ISBN 5-89349-513-6;5-02-010228-8 : 22.26.
- Джеймс, Дж. Управление рестораном [Текст] = Restaurant management : Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин ; Пер.с англ. – М. : Проспект;ТК Велби, 2007. – 437с. – ISBN 5-482-01248-4;978-5-482-01248-2;9785482012222 : 56,70.
- Джексон, М. Настольная книга бармена [Текст] : Алкогольные напитки мира.Смешивание.Сервировка / М. Джексон. – М. : Эксмо, 2005. – 319с. – ISBN 5-699-09239-0 : 84.84.
- Евсевский, Ф. Библия бармена.Все спиртные,вина и коктейли [Текст] : Мастерство создания,искусство подачи и алхимия вкуса / Ф. Евсевский ; Дизайн Ю.Горина. – М. : Евробукс, 2004. – 303с. : ил. – ISBN 5-99002-392-8(в твердом перепл);5-99002-391-Х(в мягком перепл.) : 502.20.
- Ефимова, О. П. Экономика общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студ.вузов / О. П. Ефимова ; Под ред. Н.И.Кабушкина. – 2-е изд., испр. – Мн. : Новое знание, 2000. – 304с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-32-3 : 21.60;20.00.
- Ефимова, О. П. Экономика общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студ.вузов / О. П. Ефимова ; Под ред.Н.И.Кабушкина. – Мн. : Новое знание, 2000. – 303с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-13-7 : 24.66;24.67.
- Ефимова, О. П. Экономика общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / О. П. Ефимова ; Под ред.Н.И.Кабушкина. – 3-е изд., испр. и доп. – Мн. : Новое знание, 2003. – 347с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-475-037-Х : 24.40.
- Ефимова, Ю. Кафе:создание и управление [Текст] / Ю. Ефимова. – М. : Ресторанные ведомости, 2007. – 169с. – ISBN 978-5-98176-052-5 : 169,80.
- Ивлев, К. Моя философия кухни [Текст] / К. Ивлев. – М. : Ресторанные ведомости, 2004. – 152с. – ISBN 5-98176-018-4 : 132.30.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Расулова, А. М. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Расулова А. М. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2006. – 20с.
- Расулова, А. М. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] [Текст] : дис...канд.екон.наук / Расулова А. М. ; 08.06.01 - економіка, орг. і упр. підприємствами; наук. кер. Н.О.П'ятницька. – Київ, 2006. – 277 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2005. – 336с. – ISBN 966-325-020-8 : 31.50.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2007. – 301с. – ISBN 966-325-020-8 : 51.45.
- Сиз, С. В. Организационно-экономические вопросы развития кооперативных форм общественного питания [Текст] : Дисс...канд.экон.наук / Сиз С. В. ; 08.00.05-экономика,планиров.,организ. и управл. нар.хоз.и его отрасл.(торговля и общ.пит.). – К., 1991. – 175с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Ткаченко, О. П. Економічне обгрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Автореферат дис... канд.екон.наук / Ткаченко О. П. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Х. : ХДУХТ, 2008. – 18с.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
- Эрдош, Дж. Кейтеринг.Как начать и успешно вести выездной ресторанный бизнес [Текст] / Дж. Эрдош ; Пер.с англ. – М. : Альпина Бизнес Букс, 2005. – 237с. – (Как создать свой бизнес). – ISBN 5-9614-0128-6;1-55180-345-3 : 68.52.
|