Електронний каталог
дизайн ресторану
Документи:
- Дизайн [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Р.А. Расулов, Л.М. Мазур, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 550/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 20,00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Л.М. Мазур, Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань, Т.В. Сваченко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 87 с. – Бібліогр.: с. 86-87. – 27.00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.Л. Шаповал, Л.М. Мазур, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 105/15[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 42 c. – 17,00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.Л. Шаповал, Л.М. Мазур, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 105/15[замовл.]1178/15. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 42 c. – 17,00; 18.00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 31/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 10 c. – 10,00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 218/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 30,00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.Л. Шаповал, Л.М. Мазур, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 918[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 19.00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Л.М. Мазур, Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань, Т.В. Савченко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 94-96. – 38.00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : програма і робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 307/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 c. – 45,00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.Л. Шаповал, Л.М. Мазур, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1545/17замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 42 c. – 20,00.
- Дизайн готельно-ресторанних об'єктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 127/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 9,70.
- Дизайн. Строительство. Архитектура [Электронный ресурс] [Текст] : бары и рестораны мира / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 139,20. – Систем. требования: Windows NT/2000/XP; Pentium 300 МГц; 128 Мб ОП; SVGA; 800*600; устр. для чтения компакт-дисков.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and restaurants Design : програма / course summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Палієнко, О. О. Архітектоніка і дизайн в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Architecture and Design in the Restaurant Business : програма/ Course Summary / О. О. Палієнко ; каф. дизайну та інжинірингу. – 31-43/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 13 с.
- Расулов, Р. А. Дизайн готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel and Restaurant Design : програма/ Course Summary / Р. А. Расулов, Р. П. Романенко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 13-43 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Расулов, Р. А. Теорії і методики дизайну [Електронний ресурс] [Текст] = Design Theories and Methods : програма/ Course Summary / Р. А. Расулов, Р. П. Романенко ; каф. дизайну та інжинірингу. – 01-43 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Романенко, Р. П. Устаткування для дизайну [Електронний ресурс] [Текст] = Equipment for Design : програма/ Course Summary / Р. П. Романенко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 14-43 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
|