Д44 |
Дизайн [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Л.М. Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 218/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 30,00.
ОС "бакалавр", ГЗ 1401 "Сфера обслуговування", 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", 0306 "Менеджмент і адміністрування", НП 051701 "Харчові технології та інженерія", 030601 "Менеджмент", 140101 "Готельно-ресторанна справа",140103 "Туризм", спец-ції "Готельно-ресторанна справа", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", "Менеджмент туристичного бізнесу", "Туризм"
|