Електронний каталог
Класифікатори
П
поліфеноли
Документи:
Polyphenols of evergreen shrubs in the mediterranean basin as a suitable resource for antioxidants [Текст] / C. Galardi, P. Pinelli, M. Tattini [et al.] // Forum Ware. – Wien, 2002. – №1-4. – C. 110-112.
Wybieralska, K.
Chelation therapy and possible influence of polyphenols occurring in daily foods [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / K. Wybieralska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 692-696.
Прида, А. И.
Природные антиоксиданты полифенольной природы (Антирадикальные свойства и перспективы использования) [Текст] / А. И. Прида, Р. И. Иванова // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2004. – №2. – С.76-78.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'