Електронний каталог
органи управління торгівлею
Документи:
- Організація й технологія інспектування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій з курсу для студ. спец. 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Н.Г.Салухіна. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 191с. – 26.69.
- П'ятницька, Г. Т. Менеджмент громадського харчування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2001. – 654с. – Бібліогр.:С.580-591. – ISBN 966-7376-77-Х : 25.31; 28.00.
- Салухіна, Н. Г. Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / Н. Г. Салухіна, О. І. Башкатова. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 213 с. – ISBN 966-629-075-8 : 12.22.
- Сорокина, М. В. Менеджмент торгового предприятия [Текст] / М. В. Сорокина. – СПб. : Питер, 2003. – 528с. : илл. – (Теория и практика менеджмента). – ISBN 5-88782-153-1 : 40.80.
- Щур, Д. Л. Документация торгового предприятия [Текст] : Сборник форм и образцов заполнения с комментариями / Д. Л. Щур, Л. В. Труханович. – М. : Дело и сервис, 2002. – 496с. – (Справочник работника торговли). – ISBN 5-8018-0122-7 : 63.00.
|