Електронний каталог
закваска
Документи:
- Богданов, В. М. Производство и применение заквасок в молочной промышленности [Текст] / В. М. Богданов, Л. А. Банникова. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 60с. : ил. – 0,17.
- Дубковецький, І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дубковецький І. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2005. – 22с.
- Липинска, Е. Применение низина в сыроделии [Текст] / Е. Липинска, А. В. Гудков, С. Н. Карликанова. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 96с. – 0,51.
- Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Науменко О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського", 2019. – 43 с.
|