Електронний каталог
відходи харчових виробництв
Документи:
- Брикова, Т. М. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Брикова Т. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
- Константинова, Л. Л. Сырье рыбной промышленности [Текст] : Учеб. пособие / Л. Л. Константинова, С. Ю. Дубровин. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 240с. – ISBN 50901065-77-8 : 82.02.
- Лукашевич, Є. А. Розробка біотехнології очистки стічних вод і виробництва біогазу на відходах молочних заводів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лукашевич Є. А. ; 03.00.20-біотехнологія. – К. : НУХТ, 2003. – 20с.
- Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136с. – ISBN 978-966-351-234-1 : 36.00.
- Тимчак, В. С. Ефективність інновацій комплексного використання відходів харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Тимчак В. С. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Житомир : ЖНАУ, 2017. – 20 с.
|