Електронний каталог
Класифікатори
Ф
фасування
Документи:
Варфоломєєв, А. Й.
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Варфоломєєв А. Й. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 20с.
Волчков, И. И.
Автоматы для фасовки и упаковки молока и молочных продуктов [Текст] / И. И. Волчков. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 125с. : ил. – (Новая техника в пищевой пром-сти). – 0.44.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'