Електронний каталог
калькулювання цін в громадському харчовані
Документи:
- Новодворська, В. В. Облік і контроль витрат у громадському харчуванні в умовах ринкової економіки [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Новодворська В. В. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит. – К. : КНТКУ, 2004. – 24с.
- Новодворська, В. В. Облік і контроль витрат у громадському харчуванні в умовах ринкової економіки [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Новодворська В. В. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит;Наук.кер.М.Т.Білуха. – К., 2004. – 236с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Перетятко, Т. И. Основы калькуляции и учета в общественном питании [Текст] : Учеб.-практическое пособие / Т. И. Перетятко. – 4-е изд.,перераб,доп. – М. : Дашков и К, 2005. – 232с. – ISBN 5-94798-637-Х : 24.00.
- Сергеева, Т. С. Учет в общественном питании [Текст] : Документационное обеспечение / Т. С. Сергеева. – М. : ПРИОР, 2001. – 192с. – ISBN 5-7990-0533-3 : 16.20.
|