Електронний каталог
Класифікатори
М
морозиво м`яке
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Оленев, Ю. А.
Технология и оборудование для производства мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев. – 2-е изд.,перераб.,доп. – М. : ДеЛи, 2001. – 323с. – ISBN 5-93314-013-9 : 71.16; 48.24.
Оленев, Ю. А.
Мягкое мороженое [Текст] / Ю. А. Оленев, Н. Н. Фильчакова. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 41с. : илл.;табл. – (Ассортимент,качество). – 0.15.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'