Електронний каталог
мармелад
Документи:
- Аветісян, К. В. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Аветісян К. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 23 с.
- Артамонова, М. В. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 134 с. – Бібліогр.: с.112-133. – ISBN 978-966-405-372-0 : 18.87.
- Матяс, Д. С. Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Матяс Д. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Ройко, О. М. Удосконалення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Ройко О. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с.
- Соломонов, П. И. Производство мармеладо-пастильных изделий,ириса и халвы [Текст] / П. И. Соломонов, А. П. Борисова. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 208с. : ил. – 0.45.
|