Електронний каталог
теплофізичні властивості
Документи:
- Розробка експрес-діагностики теплофізичних властивостей харчових продуктів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / С.Л. Шаповал (кер.НДР), Н.П. Форостяна, Р.П. Романенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 147 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 144-146. - Дод.
- Бадылькес, И. С. Свойства холодильных агентов [Текст] / И. С. Бадылькес. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 175с. : илл. – 0.62.
- Гинзбург, А. С. Теплофизические свойства зерна,муки и крупы [Текст] / А. С. Гинзбург, М. А. Громов. – М. : Колос, 1984. – 304с. : илл.;табл. – 1.30.
- Тышкевич, С. Исследование физических свойств мяса [Текст] / С. Тышкевич ; Перевод с польского Т.С.Колоссовского,под ред.А.А.Соколова. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 96с. : ил.,табл. – (Вопросы технолог.пищевых прод.). – Библиогр. – 0.69.
|