Електронний каталог
цукровий буряк
Документи:
- Справочник сахарника [Текст]. Ч. 2 / Под ред.И.П.Лепешкина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 779с. : илл.;табл. – 2.86.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Справочник свекловода России [Текст] / М. П. Белозерских, Н. И. Булавин, Д. Н. Бухтояров, А. Г. Галиакберов. – М. : Россельхозиздат, 1986. – 239с. : илл. – 0.90.
- Борщевский, П. П. Эффективность свеклосахарного производства [Текст] / П. П. Борщевский. – К : Техніка, 1977. – 184с. – 0.53.
- Верхола, Л. А. Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Верхола Л. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Востоков, А. И. Свеклосахарное производство [Текст] / А. И. Востоков, И. П. Лепешкин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 224с. : илл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.35.
- Герасименко, А. А. Меласса и мелассообразование в свеклосахарном производстве [Текст] / А. А. Герасименко, С. П. Олянская, Э. А. Гривцева. – К. : Вища школа, 1984. – 318с. : илл.;табл. – 3.20.
- Горбунов, Н. Н. Хранение сахарной свеклы в поле и на заводе [Текст] / Н. Н. Горбунов, А. В. Пивоваров. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 88с. – 0.30.
- Гуща, І. О. Державне регулювання цукробурякового виробництва [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Гуща І. О. ; 08.02.03-організація управління,планування і регулювання економікою. – К. : НАУ, 2005. – 20с.
- Демчинский, Ф. А. Теория и практика прессования сахарной кашки [Текст] / Ф. А. Демчинский. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 72с. : илл.;табл. – 0.17.
- Дусановский, С. Л. Интенсификация развития свеклосахарного производства в условиях социалистического хозяйствования(на примере Зпападных областей УССР) [Текст] / С. Л. Дусановский, Б. Д. Лановик, А. И. Мазуркевич. – Львов : Вища школа, 1979. – 172с. – 1.50.
- Улучшение технологических качеств сахарной свеклы [Текст] / В. Ф. Зубенко, К. А. Маковецкий, А. В. Устименко-Бакумовский, А. С. Корниенко ; Под ред.Зубенко В.Ф. – К. : Урожай, 1989. – 208с. – (Лит.для каб. агронома). – ISBN 5-337-00318-6 : 0.65.
- Іллєвич, С. В. Унікальний коренеплід [Текст] / С. В. Іллєвич. – К. : Урожай, 1991. – 176с. : іл. – ISBN 5-337-00734-3 : 0.55.
- Коваль, О. О. Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваль О. О. ; 05.18.05 - технологія цукристих речових та продуктів бродіння. – Київ : ІПР, 2021. – 20 с.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 268с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-413-8 : 38.71.
- Король, В. В. Облік і контроль в управлінні виробництвом та реалізацією цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт.екон.наук / Король В. В. ; 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Київ : ІАЕ, 2014. – 20 с.
- Кушнір, О. В. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кушнір О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 21 с.
- Свеклосахарный аграрно-промышленный комплекс и эффективность его функционирования [Текст] / Ю. П. Лебединский, Г. Е. Колесник, М. М. Паламарчук, П. Ф. Веденичев ; Отв.ред.Ю.П.Лебединский. – К. : Наукова думка, 1978. – 224с. – 1.90.
- Свеклосахарный аграрно-промышленный комплекс и эффективность его функционирования [Текст] / Ю. П. Лебединский, Г. Е. Колесник, М. М. Паламарчук, П. Ф. Веденичев ; Отв.ред.Ю.П.Лебединский. – К. : Наукова думка, 1978. – 224с. – 1.90.
- Лысянский, В. М. Процесс экстракции сахара из свеклы [Текст] : Теория и расчет / В. М. Лысянский. – М., : Пищевая промышленность, 1973. – 224с. : ил.,. – библиогр.,. – 1,06.
- Петров, В. А. Свекловодство [Текст] / В. А. Петров, В. Ф. Зубенко. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Агропромиздат, 1991. – 191с. : ил. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высш. учеб. заведений). – ISBN 5-10-001710-4 : 1.00.
- Пришляк, Н. В. Ефективність виробництва біопалива на підприємствах бурякоцукрового комплексу [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Пришляк Н. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2015. – 20 с.
- Рарог, Г. П. Біле золото [Текст] / Г. П. Рарог, А. І. Заклевський. – Львів : Каменяр, 1970. – 122с. : іл. – 0.19.
- Серебряков, Р. А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Серебряков Р. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2003. – 21с.
- Силин, П. М. Технология сахара [Текст] / П. М. Силин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 625с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.56.
- Силин, П. М. Химический контроль свеклосахарного производства [Текст] / П. М. Силин, Н. П. Силина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 240с. : илл. – 0.99.
- Хелемский, М. З. Приемка и хранение сахарной свеклы [Текст] / М. З. Хелемский. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 96с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.15.
- Хелемский, М. З. Технологические качества сахарной свеклы [Текст] / М. З. Хелемский. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 283с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.01.
- Хелемский, М. З. Хранение сахарной свеклы [Текст] / М. З. Хелемский. – М. : Пищевая промышленность, 1964. – 472с. – 1.61.
- Хелемский, М. З. Биохимия в свеклосахарном производстве [Текст] / М. З. Хелемский, М. Л. Пельц, И. Р. Сапожникова. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 224с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.90.
|