Електронний каталог
листкові овочі
Документи:
- Джохадзе, Т. И. Капуста краснокачанная, савойская, брюссельская, брокколи [Текст] / Т. И. Джохадзе, Л. А. Кравец. – Л. : Колос, 1983. – 72с. – (Б-ка овощевода). – 0,20.
- Захаренко, Т. А. Пищевая ценность и кулинарно-технологические свойства основных листовых овощей [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Захаренко Т. А. ; 05.18.16-технология продуктов общественного питания. – Л. : Ленинградск.ин-т сов.торг.им.Энгельса, 1983. – 22с.
- Погарський, О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Погарський О. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2020. – 24 с.
- Юдічева, О. П. Товарознавство. Малопоширені овочі [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. П. Юдічева. – Київ : Ліра-К, 2017. – 234 с. – Бібліогр.: с. 233-234. – ISBN 978-966-2609-70-7 : 120.00.
|