Електронний каталог
аналіз харчових продуктів
Документи:
- Азбука харчування.Профілактичне харчування [Текст] / За ред.Г.І.Столмакової,І.О.Мартинюка. – Л. : Світ, 1993. – 200с. – ISBN 5-7773-0070-7 : 15 000.00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. І.В. Гончарова, ; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2002. – 60с. – 4,84.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 54 c. – 15,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.В. Гончарова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1207/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 50 c. – 17,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 154/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 54 c. – 16,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 411/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 17,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.В. Гончарова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 305/15[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 19,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 271/17[замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 304/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 54 c. – 21.00.
- Практические и лабороторные работы по товароведению.Продовольственные товары [Текст] : Учебник для товароведческих отделений техникумов / И. И. Горфункель, С. П. Кремнев, М. А. Макареев, М. Н. Немерзель. – М. : Экономика, 1973. – 351с. – 0.80.
- Дуборасова, Т. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов.Дегустация вин [Текст] : Учеб.пособие / Т. Ю. Дуборасова. – М. : Маркетинг, 2001. – 183с. – ISBN 5-94462-048-Х : 15.60;5.00;14.20.
- Красников, В. В. Спектральный люминисцентный анализ пищевых продуктов [Текст] / В. В. Красников, Е. И. Тимошкин, А. В. Титков. – М. : Агропромиздат, 1987. – 288 с. – бибилиогр. – 2,90.
- Кулёв, Д. Х. Ароматизаторы пищевые [Текст] / Д. Х. Кулёв, Е. Ю. Зарубина, Н. В. Рудометова. – М. : ДеЛи принт, 2003. – 80с. – (В мире пищевых добавок). – ISBN 5-94343-036-9;9785943430367 : 33.17;46.20.
- Курко, В. И. Газохроматографический анализ пищевых продуктов [Текст] / В. И. Курко. – М. : Пищ. пром., 1965. – 236с. – 0.89.
- Леонтьев, Д. В. Флористичний аналіз у мікології [Текст] [Текст] : підручник / Д. В. Леонтьев. – Харків : Видав. група Основа, 2007. – 160с. : 50іл. – Бібліогр.:с.148-156. – ISBN 9789664950395 : 18.18.
- Мищук, Е. М. Практические и лабороторные работы по микробиологии [Текст] : Учебник для товароведческих и технологических факультетов торговых вузов / Е. М. Мищук. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1969. – 136с. – 0.24.
|