Електронний каталог

319
П78          Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.

   ОС "бакалавр", ГЗ 18 "Виробництво та технології", спец-ть 181 "Харчові технології", спеціалізація "Ресторанні технології"


ББК Ч481.28

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'