Електронний каталог

246
Г46          Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 1020/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,91.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", 0502 "Менеджмент2, професійне спрямування 091711 "Технологія харчування", 050201 "Менеджмент організацій"


ББК Р123.6

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'