Електронний каталог

Ж609
С91          Рудавська, Г. Б.
    Підвищення біологічної цінності концентратів обідніх страв для військовослужбовців [Текст] / Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок
    // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 180-184.


ББК Ж609

            


Є складовою частиною документа Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Н. Я. Орлова, Н. К. Кисляк, Г. Б. Рудавська, Г. Ф. Пугачевський. – К. : КНТЕУ, 2004. – 262с. – ISBN 966-629-111-8 : 23.92.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'