Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 5. – Київ : "НУХТ", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бералієва, Е. Б.
Підвищення харчової цінності макоронних виробів при використанні зернобобових [Текст] / Е. Б. Бералієва, С. Козикан, М.З. та ін. Паска // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2021. – № 5. – С. 148-153.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'